Slide Consultanță în domeniul Fondurilor nerambursabile Vă oferim servicii de consultanță și asistență specializată în aflarea soluțiilor optime de finanțare pentru proiectele dumneavoastră. cONTACT fonduri nerambursabile

În funcție de afacerea potențialului beneficiar, se identifică posibilitatea de finanțare a acesteia și se decide dacă se încadrează pe fonduri rambursabile sau nerambursabile.

Finanțările pot fi cu fonduri nerambursabile sau rambursabile, se analizează procedurile consultative sau cele care sunt deschise și încadrăm ideea clientului pe un tip de finanțare.

Se întocmește conform procedurii punctajul beneficiarului, se urmăresc criteriile de eligibilitate a acestuia și se determină dacă proiectul este eligibil sau nu.

În funcție de criterii si de ce își dorește clientul să construiască prin acest proiect se calculeaza puncajul si se spun sansele de reușită. În funcție de procentul de succes clientul decide daca vrea să continue sau nu.

Conform procedurii de lucru stabilită, beneficiarul se informează despre condițiile de aplicare la finanțare și condițiile de îndeplinit pe perioada implementării și monitorizării proiectului.

Pornind de la ideea de business și potențiala suma de atras din fonduri, se întocmește un plan de afaceri viabil pentru desfășurarea activității societății.

După semnarea acordului de finanțare urmează implementarea proiectuluI și întocmirea decontului.

Orice proiecte pe fonduri nerambursabile este monitorizat timp de 3-5 ani, în această perioadă beneficiarul primește sprijinul nostru în întocmirea documentației necesara verificarii proiectului.

Planul de afaceri va fi optimizat din punct de vedere fiscal, urmărindu-se cele mai viabile soluții de modificare a acestuia.