Slide ASIGURĂRI Oferim servicii vaste de asigurări cum ar fi RCA, CMR,CASCO, asigurări de bunuri, persoane, răspunderii civile și alte asigurari. cONTACT

Asigurări Auto

RCA


Asigurarea acoperă pagubele materiale cât și cele cu vătămări corporale, totodată acoperă cheltuielile cu judecată în cazurile mai grave. Pagube materiale și vătămări corporale produse terților din culpa asiguratului. Pagube produse ca urmare a lipsei de folosință a autovehiculului avariat.

CASCO


Asigurarea de tip CASCO acoperă orice daună asupra autovehiculul, furtul acestuia, propietarul fiind despăgubit în funcție de evenimentul întâmpinat indiferent dacă acesta este implicat direct sau indirect.

CMR


Asigurarea de răspundere a transportatorului, în calitate de cărăuș, pentru mărfurile transportate cu vehicule, vizează transporturile de marfă cu vehicule înmatriculate în România, pe șosele, în baza unor contracte de transport. Acoperă pierderea totală sau parțială a mărfurilor sau avarierea acestora, produse în timpul operațiunilor de transport de mărfuri.

Tractări


Serviciul “Tractări” este un element adițional al asigurării de tip CASCO și aduce ca beneficiu clientului deplasarea autovehiculului avariat la cel mai apropiat service, sau la locuința proprietarului.

Asigurări Bunuri

Obligatorii


Asigurarea obligatorie a locuințelor a fost gândită cu scopul acoperirii daunelor provocate de evenimentele de cauză naturală.

Facultative


Asigurarea facultativă oferă posibilitatea de a asigura bunurile materiale precum: mobilă, aparatură electronică și electrocasnică, în cazul unor incendii, calamități naturale dar și furt sau alte situații neprevăzute.

Afaceri mici & mijlocii


AMM - o poliță destinată persoanelor juridice cât și celor fizice autorizate pentru asigurarea obiectelor de activitate precum: hoteluri, restaurante, magazine, activități profesionale, etc. Asigurarea pentru afacerile mici și mijlocii acoperă protecția în funcție de nevoile afacerii precum: echipamente și instalații, clădirile, angajații, avarii flotă auto.

Răspunderi civile

Asigurarea de răspundere civilă oferă despăgubiri cauzate de către erori neintenționate, a unei fapte săvârșite din culpă în timpul activităților profesionale precum: medicina, firme contabile, arhitect, etc.

Conform legii 95/2006 reforma privind domeniul sănătății, malpraxisul este definit ca o eroare profesională săvârșită în practicarea actului medical și medico-farmaceutic, ce poate genera prejudicii asupra pacientului, implicând răspunderea civilă a personalului medical și a furnizorului de produse și servicii medicale, sanitare și farmaceutice. 

 

Asigurarea dedicată malpraxisului medical acoperă despăgubirile de prejudiciu în cazul în care asiguratorul constată că persoanele au fost supuse unui caz de malpraxis medical, dar acoperă și cheltuielile de judecată ale persoanei prejudiciate prin actul medical.

Asigurarea veterinară pentru medici, tehnicieni, asistenți și farmaciști veterinari vine în ajutor pentru despăgubirea apărută datorită malpraxisului animal, relelor tratamente aplicate asupra animalelor și acoperă cheltuielile de judecată a procesului civil.

Asigurarea de răspundere civilă profesională îți oferă protecția financiară necesară în cazul în care trebuie să plătești despăgubiri unor clienți, pentru prejudiciile produse acestora ca urmare a neîndeplinirii din culpă a obligației de diligență asumate față de aceștia în baza contractului de asistență juridică.

Asigurarea de răspundere civilă profesională îți oferă protecția financiară necesară în cazul în care trebuie să plătești despăgubiri unor clienți, pentru prejudiciile produse acestora ca urmare a neîndeplinirii din culpă a obligației de diligență asumate față de aceștia în baza contractului de asistență juridică.

Protecția financiară necesară în cazul în care trebuie să plătești despăgubiri unui client al tău pentru prejudiciile produse ca urmare a unor erori profesionale săvârșite în exercitarea funcției de notar.

Asigurarea oferă protecția financiara necesară în cazut în care trebuie să plătești despăgubiri unui client pentru prejudiciile produse ca urmare a unor erori.

Acoperă prejudiciile de care evaluatorul se face răspunzător ca urmare a săvârşirii unor acte de  neglijenţă în desfăşurarea activității sale profesionale.

Asigurarea garantează sumele compensatorii pe care asiguratul este obligat să le plătească persoanelor prejudiciate cu titlu de despăgubiri.

Asigurarea acoperă plătirea unor despăgubiri clientului nemulțumit în urma nerespectării sau neglijării anumitor termeni și condiții din contract.

Asigurarea acoperă sumele pe care asiguratul trebuie să le dea drept despăgubiri, cheltuielile cu judecată și cheltuielile de refacere sau înlocuire a documentelor originale.

În desfășurarea activității poți să provoci daune materiale sau vătămări corporale de care compania ta răspunde, aducand atât la prejudicii financiare cât și de imagine. Asigurarea de răspundere civilă generală te va ajuta să faci față situațiilor neprevăzute, asigurând continuitatea afacerii.

Asigurari personale

Aceste asigurări sunt importante pentru viața și sănătatea ta, în cazul îmbolnăvirii sau a unui accident, asiguratul este este protejat financiar, beneficiază de asistență medicală și asistență juridică.

Polița de asigurare pentru călătorie are scopul de a asigura: asistența medicală, pierderea sau furtul bagajelor, răspunderea civilă și asistență juridică.

Această poliță asigură prevenirea accidentelor și a bolilor profesionale, reabilitarea medicală și socioprofesională a asiguraților, acordarea de prestații sub forma bănească pe termen lung sau scurt, indemnizații și alte ajutoare.

Asigurarea oferă servicii de asistență medicală, în cazul unei boli sau a unui accident.

Asigurarea de sănătate acoperă serviciile medicale în cazul unui diagnostic de cancer, și poate fi accesat de orice persoană fizică domiciliat în românia cu vârsta cuprinsă între 0 și 85 de ani.

În cazul unei daune rutiere, asistență de tip ,,daune” asigură tractarea auto de la locul accidentului, ajutor în elaborarea dosarului pentru daune.

Ajută în caz de accident, de pană, deplasarea de la locul incidentului către un service dorit sau apropiat, și transportul persoanelor.

Asigurarea de tip Cargo, este destinată companiilor de transport marfă și companiilor producătoare de bunuri.

Asigurarea de credit comercial acoperă pierderile financiare rezultate din neîncasarea creanțelor aferente livrărilor de mărfuri și/sau prestărilor de servicii ca urmare a insolvenței sau neplății prelungite.

Polița de asigurari dedicată garanțiilor răspunde de îndeplinirea obligațiilor contractuale asumate de către asigurat față de beneficiar.

Polița pentru asigurare pentru mijloacele de transport aerian acoperă pagubele produse aeronavelor precum: prăbușiri, defecțiuni motor din cauze naturale și protejarea mărfurilor transportate.

Polița pentru asigurare pentru mijloacele de transport feroviare acoperă pagubele produse vehiculelor feroviare precum: coliziuni, deraieri, surpări, accident, incendiu, trăsnet

Asigurarea mijloacelor navale maritime fluviale și a ambarcațiunilor de agrement constă în acoperirea pierderilor totale, avariile plus cheltuială acestora, răspunderea pentru accidente navale

Asigurarea de pierderi financiare este o asigurare de consecință, acoperind pagubele cauzate de întreruperea activității ca urmare a avarierii, distrugerii sau pierderii bunurilor asigurate folosite de tine în activitate, mijloacelor fixe sau circulante, de exemplu: clădiri, mașini, utilaje, instalații, etc.

Documentul ,,Carte Verde” este un certificat internațional de asigurare în baza căruia, proprietarul vehiculului este asigurat pentru posibilile pagubele produse prin intermediul vehiculului respectiv.